top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Albert Einstein – født 14-03-1879


Her i maj føler jeg mig lidt 5’er autonom og bryder derfor mine egner regler for at gøre plads til min absolut ynglings kendte person, som helt tilfældig er 5’er – men dog ikke født i maj.

Albert Einstein kræver ingen introduktion - for hvor skulle man starte ❤ Vi kunne jo kalde ham ”Manden med 101 Quotes” for hans ord bliver igen og igen gentaget selv her godt 100 år efter at han har ydret dem.


Nå – men her kigger vi jo på energierne bag personen. Einstein er født den 14 – og hans grundenergi er derfor 5, da 1+4=5. Og det giver da bare så god mening for 14/5 bliver nemlig kaldt ’Medie tallet’ – da der er en stærk formidler energi i 14/5. 5 tallet genneralt er stærkt forbundet med halschakraet og det at kommunikere og formidle. Vi ser tit at folk med 5’taller taler MEGET og typisk taler de fra en meget tidlig alder. Det var ikke tilfældet med Albert (der er en mindre blokering i hans numeroskop ved halschakraet, der kan have haft indflydelse) men det gjorde han da så heldigvis op for senere i sit liv ❤ Kigger vi længere ind i 5 tallet ser vi at det er en energi, der er easy going, care free, risikovillig og lidt ligeglad med autoriteter - og det synes jeg virkelig gennemsyre hans udsagn:

“The only thing more dangerous than ignorance is arrogance.

“If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. If you want them to be more intelligent, read them more fairy tales. “

“He who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead; his eyes are closed.”

“A happy man is too satisfied with the present to dwell too much on the future. ”

“Don’t listen to the person who has the answers; listen to the person who has the questions.”

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”


Han er født i marts – hvilket gør at han har 3’er energien i månedsenergien. 3 tallet styrker grundenergien med rå styrke, intellekt, højt selvværd og logisk tankegang. Der bestemt har givet ham styrken til at blive ved med at styre efter hans mål. Endvidere er 3’ere energien kendt for mørk humor og en utroligstædighed.

“All I have is the stubbornness of a mule; no, that’s quite all, I also have a nose. “


Hans årsenergi er 25/7 – da 1+8+7+9 giver 25 som igen giver 7. 7 tallet handler meget om spiritualitet og intuition. Vi kalder det ”telefonnummeret til himlen” – det giver en evne som ingen andre tal til at modtage information fra universet. 7’eren har en ting med at tage viden fra forskellige stæder og sætte det sammen på en ny måde, så de kan ”bygge” den virkelighed de har i hovedet.

“The only real valuable thing is intuition.


Hans sjælsenergi er 15/6 – da 5+3+7 giver 15 som igen giver 6. 6 tallet handler om omsorg for andre og samfundet. 15/6 handler igen om fængslende formidling. Der er en særlig lektion om at finde sit unikke talent og dele det med verdenen.

“The value of a man should be seen in what he gives and not in what he is able to receive.”


Sjovt nok har han ikke ”Geni energien” 13/4 – selv om hans navn jo er blevet allemandseje som synonym på et ”Geni”.


Jeg ejer ikke rettigheder til billedet, som er hentet fra: https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein

89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page