top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Burt Reynolds – født 11-02-1936

Opdateret: 26. mar. 2021


Denne amerikanske skuespiller kræver vist ingen introduktion, så lad os bare nævne at der på Wikipedia står skrevet om ham:

"Burt Reynolds always seemed to embody an uncomplicated, undiluted, effortlessly likable strain of American masculinity that was driven much more by sunny mischief than angsty machismo."


Hans grundenergi er 2, da han er født den 11 (1+1=2), og da han er født i februar, bliver 2’er energien forstærket her af. 2 tallet er et meget feminin tal, der handler meget om følelser, glæde og nydelse, men hvordan kan det så hænge sammen med denne ”Macho Man”, der både var en stuntman, Ranchejer og fritids cowboy?


2 tallet kalder vi det glade 2 tal, så her kommer energien af ”sunny mischief” fra. Energien kommer med en særlig evne til at føle. Både glæde og smerte. Den har en nærmest barnlig glæde i sig. Det er de der personer, der kan skabe rav i det hele, grine højt og så bare slippe af sted med det. Den kommer med en nysgerrighed på verdenen og en care-free tilgang til livet. De har en unik evne til at sætte sig i andres sted og forstå deres smerte. Med 2’er energien kan man blive meget optaget af hvad andre synes og mener om en, hvilket kan være en byrde. Det kan være svært at stå stærkt i sig selv, da man ønsker en dybere forbindelse med sine medmennesker. Man ønsker hjerterelationer. Hans 11/2 kommer med en lektion om at universet er et spejl, man skal passe på ikke at blive opslugt af den ydre verden, man skal lærer at blive i sin egen energi og mærke sig selv i forhold til verdenen.


Hans årsenergi er 1 (1+9+3+6 =19=1), hvilket er en maskulin energi, som kommer med viljestyrke, konkurrencelyst, og en enorm tro på sig selv, som kunne give en modet til at kaste sig hovedkulds ud i alverdens ting. 1’er energien kommer med selvstændighed og stædighed, friheds- og bestemmertrang. Der er ikke nogen, der skal fortælle dem, at ”Det kan man ikke”. De kan lide at have førertrøjen på og er ikke bange for at lede andre mod målet. De er passioneret, perfektionistiske, handlekraftige og kan lide at have kontrol. Med 1’er energien kan der følge et stort ego og en dyb tro på egne evner, hvilket kan gøre det svært at uddelegere, for man har en tro på at man selv gøre det bedst. Jeg tænker at det er gode egenskaber at have med som stuntman. Hans 19/1 kaldes for ”Himlens Prins” og energi bærer på et enormt lys og positivitet. Det er en energi der skal deles med verden for den er i stand til at løfte alle vores andres energi og tilføre glæde og positivitet til verdenen.


Hans sjælssignatur er derfor 5 (2+2+1=5), som er et maskulint tal. Det er virkelig en energi, der vil ud over stepperne. Den støtter super godt op om 2 tallets glæde. Man kan sige at 2 og 5 er de bedste legekammerater, for de har den sammen care-free og legende, barnlige tilgang til livet. Livet skal være sjovt og fuld af eventyr. Man kan ikke fange en 5’er for de er altid på vej. De er risikovillige, en Daredevil om du vil, og altid på jagt efter eventyr, hvilket kan gøre at de virker enormt spændende på folk. 5 tallet står for kommunikation, bevægelse og eventyr. Så det giver god mening at en mand, der er kendt for sine rappe replikker og Macho drengerøvs stil har et 5 tal som sjælssignatur. Når 5 tallet står på denne plads har sjælen et ønske om at opnå personligfrihed, lidt ligesom det billede vi har fået af den ensomme cowboy, der ikke er bundet til noget eller nogen.


Hvis du er interesseret i din egen numerologiske essens – så kan du købe en tolkning hos mig for 450 kr.


Hvis du er nysgerrig på numerologi – så kig ind på min side - her skriver jeg om numerologien og verdenen, som jeg ser det. https://www.facebook.com/NumerologimedChristinaRasmussen .

Lige nu kan du gratis snuse rundt i min gruppe der omhandler den numerologiske essens: https://www.facebook.com/groups/122381042858647

Informationen er hentet fra : https://en.wikipedia.org/wiki/Burt_Reynolds

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page