top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Jesus - født 24-12-0000

Opdateret: 26. mar. 2021


Historien siger at Jesus blev født natten mellem den 24. og 25. december i det år, der senere blev kaldt år nul. I Danmark har vi sidenhen valgt at han er født den 24 før midnat. Som numerolog synes jeg det er meget morsomt, for det gør at Jesus’ essens kommer til at hedde 6-3-0-9. The POWER HOUSE. Som den eneste person har han denne essens (for der er jo kun et år nul – og de andre født i det år er long gone). Den tætteste nulevende essens vil være 6-3-9-9. Dem der kender lidt til numerologi ved sikkert at 3-6-9 er en særlig talgruppe, som først og fremmest står for Power: - 3 tallet er den stærkeste mest maskuline energi - 6 tallet er den stærkeste feminine energi - 9 tallet er det guddommelige tal, som rummer alle de andre tal i sig 3-6-9 er tæt forbundet, når man ligger de 3 tal sammen med hinanden på kryds og tværs vil resultatet altid blive en af de 3 igen.

Hvis vi kigger på tallene bagved manden – altså hans essens – så kan vi se, at hans grundenergi var (2+4=)6 (grundenergien er den vigtigste energi og igennem den kommer de andre tal i essensen til udtryk). 6 tallet står for kærlighed – den omsorgsfulde forælder. Det er en hjerteenergi, der er optaget af kærlighed – her kunne man fristes til at sige næstekærlighed. 6 tallet vibrere med Venus og 6’ere har typisk en meget magnetisk udstråling, som andre mennesker er draget af. De går typisk meget op i relationer og andres behov, hvilket gør det til fantastiske mæglere. 24/6 har en livslektion, der først og fremmest handler om taknemmelighed – at se kærligheden i det man har, og derefter at dele, det man har, med dem der har mindre end dig selv. Her i gennem bliver man rig i hjertet.

Hans månedsenergi var (1+2=) 3’er energien er den mest maskulin energi i talrækken, den handler om ”at gøre” og ”tage handling”. Det er en rigtig lederenergi, og kommer med ansvarsfølelse, et ønske om succes og evnen til at gennemskue, hvad der skal til for at lykkes. Der ligger en stor drivkraft i 3’eren, for 3’eren forstå at knokle, at tage ansvar og beslutninger. 12/3 har en livslektion om at transformere sig fra den studerende til mesteren – at gå et niveau op – at træde ind i rollen som mester og omsætte sine egne lektioner til virkelighed.

Hans årsenergi er jo så 0 (dem ser vi jo ikke rigtig så mange af) – men når vi møder 0 tallet i f.eks. 10, 20 eller 30 – så er det som om at kosmos, altså selve universet, er i tallet. Alt ting og ingen ting. En form for forstærkning af de energier de er sammen med.

Hans sjælssignatur er (6+3+0=)9. 9 tallet er et maskulin tal. Det indikere en gammel sjæl, der er kommet til jorden for at vise os andre, hvordan man står autentisk i sit eget lys. 9’eren har leder evner, men leder ved at vise vejen selv. Det er en ”fighter” energi, der kommer med stor styrke, vilje og mod til at kæmpe for det, de synes er rigtigt. De har meget indre visdom med sig. Og forstår at ægte styrke kommer af deres evne til at være tro mod sig selv.

Hvis du er nysgerrig på numerologi – så kig ind på min side - her skriver jeg om numerologien og verdenen, som jeg ser det. https://www.facebook.com/NumerologimedChristinaRasmussen Lige nu kan du gratis snuse rundt i min gruppe der omhandler den numerologiske essens: https://www.facebook.com/groups/122381042858647 Jeg ejer ikke rettighederne til billedet. #numerologi #numerology #DenNumerologiskeEssens


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page