top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Mød Numerologen - født 10-01-1982

Opdateret: 26. mar. 2021


Hvilken type behandler, ville jeg være, hvis ikke jeg ikke gav mig selv samme behandling, som jeg giver andre her på siden? Så her får du tallene bag mig, som er numerolog på side Numerologi med Christina Rasmussen.


Jeg er født den 10-01-1982 Derfor er min grundenergi er 1 (1+0=1) og den bliver forstærket, da jeg også er født i en 1’er måned, nemlig januar. Så jeg har doblet op på 1’er energien, der handler meget om at konkurrere (på godt og ondt). Det er en fantastisk igangsættende energi, som er mere maskulin end feminin. 1’ere er typisk meget selvstændige og har en enorm frihedstrang – de vil gerne selv bestemme. 1 tallet står for skabelsen af det første menneske – så 1’ere kan godt være lidt mig orienteret (igen på godt og ondt). 1’ere trives typisk med lederskab og ansvar. De er typisk kreative i deres tanke gang og de har en utrolig god intuition og modet til at følge den. Der er ikke nogen, der skal fortælle dem, at det kan man ikke. De er passioneret og har et ønske om at drive tingende frem af, gerne i gennem systemering og effektivisering. De har typisk et emne omkring kontrol og perfektionisme, der skal opleves. Derfor ender mange 1’ere også med at opleve stress, for selvom de er utrolig stærke og har en fantastik drivkraft, så har selv De grænser. De har en opgave i at lære at livet også skal være sjovt, de skal lære at ”nyde” før de kan ”yde”. Livet er ikke et kapløb, som skal vindes – det er en oplevelse der skal nydes. Selve dagen 10/1 handler om skabelsen, derfor giver denne energien en rigtig god evne til at manifestere og skabe.


Min års energi er (1+9+8+2 = 20 =2) 2, som er en meget feminin og blid energi. Det handler om at føle og nyde og opleve med hjertet. 2 tallet bliver tit meget påvirket af deres omgivelser og er typisk meget optaget af hvad andre synes, fordi de også tit er empater, der kan mærke hvad andre føler. Nogen gange kan det være svært at tage beslutninger – for ”Hvad synes de andre?” De er meget nysgerrige på verden og sådan lidt ”care-free”. De har en legende tilgang til livet og energien følelse sådan lidt som champagne bobler. De har typisk en meget kunstneriske og drømmende side, og kan være lidt flyvske og uorganiserede. Selve 20/2 handler om at føle et kald i livet, at have en mission, men at udvikle tålmodighed og lære at rejsen er lige så vigtig (hvis ikke mere vigtig) end selve målet.


Min sjælssignatur er (1+1+2=4) 4, som er et feminint tal fuld af ideer. Det indikere en gammel sjæl, der er kommet til jorden for at plante frø for fremtiden, samt personligt at lære at bygge et stabilt fundament til at bygge deres drømme på. 4 tallet står for innovation og nye ideer, derfor har 4’eren også en særlig evne til at vende ting på hovet og få noget nyt ud af det. De lever meget i deres tanker og har et medfødt lyst til at undersøge og udforske. De er typisk meget kreative, hvilket kan komme til udtryk på mange forskellige måder. De er lidt rebelske og kan godt lide at gå imod reglerne og lave deres egne regler. De har en healende kraft og er tit en katalysatorer for andres healing, om det så er kropsligt, mentalt eller ved optimering af en institution eller virksomhed.


Det var så mig – og ja, jeg har en ”Svesken på disken” tilgang – men jeg gør det bestemt ud fra kærlighed. For jeg synes at det er så vigtigt at vi lære os selv rigtigt at kende på godt og ondt


Hvis du er nysgerrig på numerologi – så kig ind på min side - her skriver jeg om numerologien og verdenen, som jeg ser det. https://www.facebook.com/NumerologimedChristinaRasmussen .

Lige nu kan du gratis snuse rundt i min gruppe der omhandler den numerologiske essens: https://www.facebook.com/groups/122381042858647

107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page