top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Martin Luther King Jr. - født 15-01-1929

Opdateret: 26. mar. 2021


En mand der virkelig havde ordet i sin mund. Som havde en drøm om en bedre fremtid for sine medmennesker. En mand med et stort hjerte og et stort socialt intellekt. Men hvad siger hans tal om ham?


Han var født den 15, derfor er hans grundenergi 6, da 1+5 giver 6 (Grundenergien er den vigtigste energi og igennem den kommer de andre tal i essensen til udtryk). 6 tallet står for kærlighed – den omsorgsfulde forælder, der kærligt med stædigt holder fast i deres. Det er en hjerteenergi, der er optaget af kærlighed – her kunne man fristes til at sige næstekærlighed. 6 tallet vibrere med Venus og 6’ere har typisk en meget magnetisk udstråling, som andre mennesker er draget af. De går typisk meget op i relationer og andres behov, hvilket gør det til fantastiske mæglere. Særligt 15/6 er en meget magisk energi, og mennesker med 15/6 har en særlig evne til at kommunikere med mennesker - ja, nærmest tryllebinde dem. 15/6 har en livslektion, der handler om at dele sin særlige "magi" med verdenen, om det så er en vision om en ny verden eller formidling af en figur (mange skuespillere har 15/6, som også blive kaldt skuespiller tallet.)


Han var født i januar, og havde derfor noget 1’er energi i sig. Det er en fantastisk igangsættende energi, som er mere maskulin end feminin. Den giver et drive, som næsten er ukueligt. Der er ikke nogen, der skal fortælle en 1'er at "Det kan man ikke" - nej, for intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet, og viljen, den har 1'er energien. Andre egenskaber der kommer med 1'er energien er: Lederskab, ansvarsfølelse, kreativ tankegang, god intuition og modet til at følge den. Og så er denne energi næsten lige så stædig som 6'er energien.


Hans årsenergi var (1+9+2+9=21=3) 3’er energien er den mest maskulin energi i talrækken, den handler om ”at gøre” og ”tage handling”. Det er også en rigtig leder energi, og kommer med ansvarsfølelse, et ønske om succes og evnen til at gennemskue, hvad der skal til for at lykkes. Ligesom i 1'eren, ligger der en stor drivkraft i 3’eren, for 3’eren forstå at knokle, at tage ansvar og beslutninger. 21/3 handler om at opnå succes, ved at fusionere sit intellekt med sin spiritualitet, eller at bruge sin ambition til at nå sit hjertes mål.


Hans sjælssignatur var derfor (6+1+3=10=1) 1, som forstærker hans månedsenergi. Den kommer dog med en ekstra lektion i 10/1, som handler om at manifestere og skabe ens drømme.


Så i hans essens ses både hans store hjerte og samfundssind, samt den drivkraft, der gav ham styrken til at fortsætte.

Bonus info - "I have a Dream" talen blev holdt den 28-08-1963. Når man kigger på energierne i datoen, så lægger der et overflod af manifirstationskaft her i, da der er virkelig meget 1'er energi i den: - 28=10=1= Manifestation, drømme og ærlighed. - 08= Skæbne, spiritualitet og passion. - 1963=19=10=1= Manifestation, drømme og ekstra held. - 1+8+=10 =1= Manifestation og drømme.

Er du nysgerrig på hvad din fødselsdag siger om dig? Så kan du skrive til mig og bestille din helt egen essenstolkning til 450 kr. Du får 5-6 siders information om dine tal, samt gode råd til hvordan du, med dine tal, kan finde balancen.

Hvis du er nysgerrig på numerologi – så kig ind på min side - her skriver jeg om numerologien og verdenen, som jeg ser det. https://www.facebook.com/NumerologimedChristinaRasmussen .

Lige nu kan du snuse rundt i min gruppe der omhandler den numerologiske essens: https://www.facebook.com/groups/122381042858647

Jeg håber i får en rigtig god weekend

Jeg ejer ikke rettighederne til billedet.

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page