• Christina E. E. Rasmussen

Michael Bundesen- født 12-05-1949

Opdateret: 26. mar. 2021


Hvis vi kigger på sjælen bagved manden – altså hans essens - så kan vi se, at hans grundenergi var (1+2=)3 (grundenergien er den vigtigste energi og igennem den kommer de andre tal i essensen til udtryk). 3’er energien er den mest maskulin energi i talrækken, den handler om ”at gøre” og ”tage handling”. Det er en rigtig lederenergi, og kommer med ansvarsfølelse, et ønske om succes og evnen til at gennemskue, hvad der skal til for at lykkes. Der ligger en stor drivkraft i 3’eren, for 3’eren forstå at knokle. Det ligger til 3 tallet at tage ansvar og beslutninger – måske kunne man hører ham sige: ”Vi må tage handling”, eller ”Der skal ligges en plan og det skal tænkes igennem”. Med 3 tallet som grundenergi er man meget logisk tænkende og tænker meget jordnært og praktisk, og så har de bare styrken til at blive ved til det lykkes.


Både hans månedsenergi og hans årsenergi var 5, som også er et maskulint, dog mere blidt, tal. 5 tallet er meget fremafdrevet energi, og de kan have svært ved at sidde stille. Der skal ske noget. Vi skal opleve noget. Lad os prøve noget nyt. 5 tallet er også tallet for kommunikation og bevægelse, og jeg ser tit at sangere har noget 5’er energi med sig – her kan blandt andet nævnes Kim Larsen der var født den 23 og derfor var 5’er i grundenergi. Michaels årsenergi var 23/5, hvilket bære en lektion om at mærke sin indre styrke og have tillid til at alt er muligt, når man finder styrken i sit hjerte. 5 tallerne kunne have gjort at han ikke virkede så alvorlig, som 3 tallet ellers kan være. 5’erenergien er meget risikovillige og tør at gøre noget ny. De har en legende lethed over sig, og dvæler ikke ved fortiden.


Hans sjælssignatur er (3+5+5=) 13/4. 4 tallet er en feminin energi, der handler om innovation, fornyelse og kreativ nytænkning. Så her bliver 3 tallet virkelig udfordret til at gøre ting på en ny måde, og det går lige i spænd med 5 tallerne. 13/4 handler om at lære hvordan man hele tiden skal tilpasse sig live, der altid er foranderligt. 13/4 bliver også kaldt Geni-tallet. 13/4 handler også om at heale gennem fornyelse. 4 tallet i sjælssignaturen handler om at lære at skabe stabilitet, og om at skabe et solidt fundament, som man kan bygge fremtiden på.

Så her har vi en sjæl, der var klar til at knokle for hvad han ønsker sig, men han fik det til at se let og sjovt ud. Måske man kunne sige at han formårede at forankre nye ideer til verdenen, uden at kende til selve dynamikken i gruppen.


Informationen om fødselsdatoen og billedet er lånt fra https://da.wikipedia.org/wiki/Michael_Bundesen

Hvis du er nysgerrig på numerologi – så kig ind på min side - her skriver jeg om numerologien og verdenen, som jeg ser det. https://www.facebook.com/NumerologimedChristinaRasmussen . #numerologi #numerology #DenNumerlogiskeEssens

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle