top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Numerologien i dit husnummer - What to do..


Husnumre er den verdens energi der påvirker os som personer mest direkte. Det er energien af den jordlige plet vi er på til et hvert givent tidspunkt af vores dag. Det vil sige at din energi bliver påvirket alt efter om du er i dit hjem (der har en energi) eller om du er på arbejde (der har en anden energi). Du kender det sikkert fra når du besøger venner eller kigger efter en ny bolig – den der følelse af at her kan jeg li’ at være eller her kan jeg ikke li’ at være. Der er selvfølgelig flere ting inde over – men energien i husets husnummer er en af dem.

Det er meget let at ændre dit husnummer og du kan gøre det løbende igennem året alt efter hvilken energi du ønsker i en periode. F.eks. op til sommerferien kan du ændre dit hus til at understøtte energien af hvilken ferie du ønsker dig (såfremt du selvfølgelig er hjemme i den ferie). Der går 3-4 dage fra du ændrer energien til den kan mærkes. Det vil sige at har du lavet en husenergi som du ikke trives i – så kan du relativt hurtigt ændre den til noget andet og prøve om det passer dig bedre.


Husnumre – How to:

Det du gør, er at du udregner, hvilken bolig du har ’naturligt’ – altså hvad giver dit husnummer som det er. Jeg bor i nr. 63 – 6+3=9 – derfor bor jeg i en 9’er bolig.

Nu skal jeg vælge hvilken energi jeg vil have i min bolig – der vælger jeg nr. 6 i mine ferier. Så skal jeg finde ud af, hvad jeg skal ligge til mit 9 tal for at få en 6’er energi – det er i mit tilfælde et 6 tal – fordi 9+6=15 som er i 6’er familien. Så jeg skriver et 6 tal på en lap papir og sætter sedlen op på min hoveddør ved det øverste hængsel, med intentionen om at mit husnummer nu ændre sig.


Flere eksempler:

- Bor du i nr. 100 – så er det en 1’er bolig – hvis du så ønsker en 6’er bolig – så siger du 6-1=5 og derfor skal du sætte et 5 tal op.

- Bor du i nummer 84 så giver det 8+4=12/3 altså en 3’er bolig – ønsker du en 6’er bolig skal du så sige 6-3=3 – så skal der et 3 tal op.


Jeg kigger altid på de energier som personerne, der er i boligen, har naturligt i deres essens. Jeg er selv 1’er og de fleste i min familie har 1’tallet i deres essens. Derfor vælger jeg 1 fremfor 5 i vores hus til hverdag. For så booster jeg den energi vi allerede har i os, og jeg har erfaret at 5’er energien, der er meget aktiv, er lidt for stressende for mig i forhold til 1’erenergien, som jeg allerede har i mig.


Her kommer listen over husnumre:

  • 👉 1’er bolig giver en energi af fremdrift, kreativitet, originalitet og positivitet. Den styrker dit ’jeg’ hvilket jo er meget godt for de fleste af os. Alle kan bo i et 1’er bolig så den er god til store familier med mange grundenergier.

  • 👉 2’er bolig giver en energi af glæde, sjov, kreativitet og fest. God til folk, der har en feminin energi og som ønsker fest og farver (især god til unge der lige er flyttet hjemme fra.)

  • 👉 3’er bolig giver en energi af drive, ambition, styrke og succes. God til arbejdspladsen, for skal der laves noget, det kan være svært at sidde stille og slappe af i en 3’er bolig. Ikke god til de feminine energier.

  • 👉 4’er bolig giver en energi af aktiv og kreativ. Her kan man få energien af at sætte for mange skibe i søen – så vær varsom. Det kan være svært at slappe af i en 4’er bolig. 4 og 8’ere skal helst ikke bo i en 4’er bolig da det bliver svært at slappe af og man sætter ’turbo’ på skæbnen. Men igen så er der nogle 4’ere og 8’ere der trives i den her 4-8 dynamik, og det skal de have lov til. 9’eren har det typisk heller ikke godt i en 4’er bolig.

  • 👉 5’er bolig giver en energi af glæde, aktivitet, spontanitet og nysgerrighed. Alle kan bo i en 5’er bolig, så den er god til store familier med mange grundenergier. Det er en meget all-around energi, der både støtter en aktiv ferie og en aktiv hverdag. Den er især god hvis du kan li’ at have gæster og generelt er ekstrovert.

  • 👉 6’er bolig giver en energi af kærlighed, hygge, omsorg og nærvær. God ferie vibe. De fleste kan bo i en 6’er energi og den er særlig god til 9’ere og 3’ere. Dog skal 6’eren selv passe på at bo i et 6 tal, da det efter lidt tid kan blive FOR hyggeligt og svært at komme ud af sofaen, men det er fint i små doser som f.eks. i en sommerferie. Rigtig god til småbørnsfamilier, hvor man ønsker et roligt tempo.

  • 👉 7’er bolig giver en energi af spiritualitet, ro, nydelse, kreativitet og indre rejser. God ferie vibe. Her kan man sagtens ligge hele dagen og læse bøger i solen. Energien styrker din intuition og åbner op for din spiritualitet. Som sagt er det lidt en egoist energi for det handler meget om DIN rejse og DIN spiritualitet. God til de feminine tal – de maskuline kan blive irriteret på det langsomme tempo og på at der ikke er nogen der tager opvasken.

  • 👉 8’er bolig giver en energi af drive, power, spiritualitet og skæbne. Det er en meget stærk energi at bo i og energien kan være svær at styre, den får lidt sit eget liv. Jeg vil ikke anbefale nogen at bo i en 8’er bolig – men især 4, 8 og 9 kan have det virkelig svært i en 8’er bolig. Men igen så er der nogle 4’ere og 8’ere der trives i den her 4-8 dynamik, og det skal de have lov til.

  • 👉 9’er bolig giver en energi af power, fokuseret hed, resultatorienteret og konflikter (skænderier). 9’er energien er meget stærk og den vil overrule dine egner energier især de feminine. Den kan lukker ned for følerne og skabe konflikter, derfor er den ikke god som bolig – men den er rigtig god som arbejdsplads, for man får noget forhånden hvis man forstår at fokusere den kraftige energi.


OBS!!

15/6 - Hvis du har problemer med sygdom, der kan være kommet af 15/6 – så lad vær med at få din energi til at give 15/6.

16/7 – du skal helst ikke få dit hus til at give 16/7, det er for stor en risiko at tage, da 16/7 er en energi af transformation igennem at miste. Så med 16/7 invitere man energien af at lære på den hårde måde ind, og det er jo ikke nødvendigt.


Hvis du vil vide mere om numerologi, så er du meget velkommen i min gratis gruppe på facebook – her snakker vi om numerologi og hvordan vi kan bruge den i vores selvudvikling. Du kan komme med via dette link: https://www.facebook.com/groups/numerologiselvudviklingselvindsigt . Du er også meget velkommen til at skrive til mig her på siden.

445 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page