top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Starten på 2023


Så er vi allerede godt i gang med 2023 <3 Kan du mærke energien har ændret sig?


2023 er et 7’er år fordi 2+0+2+3=7. Som er påvirket af energierne fra 20/2 og 23/5 – alle 3 tal kan beskrives som Engle-blide energier.


I år vil energien hjælpe os med at implementere alt det vi lærte sidste år, som var et ret insisterende, og fuldt af karmiske læring for de fleste. Du kan læse mere om 2022 energierne her: https://www.numerologi.info/post/afslutningen-p%C3%A5-2022


7’er årene er feminine i deres energi, de opfordrer os til pause, stilstand, ro og spirituel vågenhed. Det er en energi, der hjælper os med at modtage og tiltrække, i stedet for at give og jage. At finde roen inden vi handler. Der er mulighed for spirituel ekspansion, hvis man tør at tage rejsen ind i sig selv. For de fleste vil 2023 ikke være året der gir de store ydre resultater, fokusset vil være på de indre resultater – altså hvad lærte jeg af det. 7 tallet hænger sammen med læring, visdom, studier og forståelse. Det er en rolig, tænksom energi. Det kan blive et år med store åbenbaringer for hver især – men igen indre fremfor ydre. Så mærk roen. Læn dig ind i den, for at se hvad du kan få ud af den.


Det sidste 7er år vi havde, var 2014 – men her var året påvirket af 14/5 som er langt mere aktivt og handlekraftigt end 23/5. I år taller alle energierne mod stilstand. 23/5 handler om at agere fra hjertet. At læne sig ind i tilliden til, at universet hjælper os. Kodeordet for 23/5 er altså tillid, tiltro, indre styrke, succes via fokus og små sikre skridt, balance og kærlighed.


Det lyder jo alsammen meget dejligt. Men hvad sker der med travle mennesker, der skal have tillid til universet? Hvad sker der hvis vi ikke kan handle os ud af vores problemer? Hvordan havde du det de første gange hvor du prøvede at meditere? Meget hurtigt, kan vi blive klaustrofobiske og føle os fanget i denne ”Væren-hed”. Vi kommer til at savne handling og muligheden for selv at påvirke udfaldet, men terningerne er kastet, nu er det tid til at se hvad udfaldet bliver. Vi er i universets hænder, og må finde tilliden til at alt sker som det er tiltænkt. Vi er guided. Vi er beskyttet. Vi er hjulpet.


20/2 som er den brede energi for hele dette århundrede, har lidt samme engle energi som 23/5. Den fortæller os at det er tid til at stå sammen som menneskehed, hvis vi vil udvikle os forbi de udfordringer vi står med efter ”de glade 1900’er” Hvor 1’er energien har hersket. I tarot er det 20. kort ”Judgement” og bliver afbilledet med en engel der vækker de sovende. Vi kommer derved ikke længere sovende i mål. Det er tid til at tage ansvar for vores plads i puslespillet. Har du lagt mærke til at dagens unge har en helt anden ”vågenhed” end os ”gamle” der er født i 19xx? Etik, morale og retfærdighed er øverst på menukortet, og den yngre befolkning forstår intuitivt at følge deres passion og indre guidens.

Så kort fortalt kommer dit 2023 i høj grad til at blive påvirket af, hvor dygtig du er til at bare værre og flyde med det der sker. Vi er små blade på universets fold. Gør dig selv en tjeneste og øv dig i at give slip på udfaldet. Vid at du har gjort hvad du kunne og at resten er op til universet. Kontrol er en illusion, der for alvor kan blive knust i 2023. Lad være med at holde fast i de små stumper med skarpe kanter, de stikker dig bare.

Jeg hører fra flere at de anbefaler at fører dagbog i 2023 – og jeg kan kun stemme i. 23/5 energien fordre selvevaluering, at få oplevelserne lidt på afstand, men dog stadig behandle dem i dit system. Prøv og se om du kan forholde dig observerende til det, der sker omkring dig – uden at dømme, uden at bliver taget af følelserne. Følelserne skal selvfølgelig anerkendes og gennemleves, men de skal ikke overtage dig. De er kun midlertidige, hvor du er uendelig.

2023 giver os muligheden for at øve os i at handle fra den feminine power. At tiltrække frem for at jage. At mærke, hvad der er rigtigt for os, nu at gøre i en verden, der er ved at ændre sig. At navigere inde fra og ud. Når du kan dette, vil du mestre 2023 energien. You got this <3


Hvis du vil vide mere om numerologi, er du meget velkommen i min facebookgruppe Numerologi, selvudvikling og selvindsigt, hvor vi går dybere i numerologien <3 https://www.facebook.com/groups/numerologiselvudviklingselvindsigt


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page