• Christina E. E. Rasmussen

Status for juni og energierne for juli.


Så er juni ENDELIG ved at være slut – eller er det bare mig der har det sådan 😅 Puha sikke en omgang. Kombinationen af 6, 11/2, Merkur i retrograd OG Eclipsesæson… Her er livslektionerne blevet serveret med den store suppe ske, så ’Nej tak’ til flere portioner, Univers, jeg er ganske mæt nu og skal lige fordøje lidt🙏


Hvis vi kigger numerologisk på juni – så har vi kombinationen 5, 6, 11/2:

❤ 5 fordi årets energi er 5 (2+0+2+1=5).

❤ 6 fordi at juni er den 6. måned i året – som altid.

❤ 11/2 fordi 5+6 giver 11, den skal ligges sammen igen 1+1 giver 2.

Merkur har været i retrograd hele juni, og derfor har 5 tallet ikke fået ’den hjælp’ som den plejer at få fra sin hersker, som er Merkur. Når Merkur er i retrograd, kan vi opleve problemer med information, kommunikation og aftaler med tredjepart. Merkur og 5 tallet har en hurtighed over sig, en meget aktiv fremad bevægende energi, når Merkur ikke er her til at drive os fremad, har fortiden det med at indhente os – derfor oplever mange ”besøg fra fortiden” under Merkur retrograd, og det har også været tilfældet i denne omgang. Nu står vi jo så i en 6’er energi og i en 11/2 energi – begge energier handler om hjertechakraet og om det at sætte grænser. 6 tallet handler mere specifikt om de nære relationer, som vores forældre, søskende, partner og børn. 11/2 handler om hvordan du er i verdenen og hvordan du er sammen med andre. Glemmer du let dig selv i relation til andre? Mister du dig selv i andre? Bliver du let overvældet af andres energi? Så har du sikkert mærket det her i juni, fordi universet så gerne vil hjælpe dig med at mærke dig selv og dine grænser. Tusinde tak Univers – du er bare en guttermand 🙏 Hvis du har 6 eller 11/2 i din essens eller uharmonisk i dit numeroskop, kan du have oplevet at der er blevet pustet til den del af dig. Har du en historie af at overskride dine egne grænser? Har du en historie af at glemme dig selv? Har du en historie med stress? Så har det sikkert været oppe at vende her i juni. Igen, tusinde tak Univers, jeg kan virkelig ikke ”spise” mere 🙏


Nu går vi snart ind i juli, og energien begynder at vende lige om lidt. Det sker altid et par dage før den første, for der er altid et overlap når energien skifter. 5 tallet har vi stadig med os, og nu med Merkur-motoren på, så slut med navlepillerri og sidden i runkreds – nu skal der lidt retning og handling på. Samtidig har vi her i juli et 7 tal og et 12/3, fordi 5+7=12, som er i 3’er familien. I juni havde vi en overvejende feminin energi, men her i juli får vi en mere balanceret energi, hvor vi både har den meste feminine energi, nemlig 7, samt den mest maskuline energi, nemlig 3, og så den energi der ligger lige i midten, nemlig 5. Vi kommer altså til at spille på alle tangenterne energimæssigt, og hvordan det udspiller sig kan være meget individuelt, alt efter hvilke tal du har med dig. Samtid flytter vi fokus fra hjertechakraet til chakraerne i hovedet, da 3 tallet forbindes med det tredje øje og 7 tallet forbindes med krone chakraet. Det bliver altså en mere tænksom energi. Nu har vi følt med hjertet i juni – nu skal det omdannes til tanker, logik og planer her i juli.

7 tallet handler meget om indsigt, soulseaching og Aha-oplevelser. Det er den der stille, tænksomme stund, hvor der går et lys op for en. Så måske at der er noget der vil falde op plads for dig nu. Samtidig har vi 12/3 energien – og det kan godt være at du har det lidt stramt med den, det er der mange der har. Vi kalder den for Offer/Ansvar energien – og det er fordi at der er en tendens til at hvis man ikke tager ansvar, men skubber ansvaret fra sig, så kan man ende som offer for sin egen mangel på handling. Det er en aktiv energi, der ligger op til handling, for det er en 3’er energi – men hvis du kryber uden om, så kommer Universet med sin kærlige vognstang, for liiige at minde dig om, at det er altså nu du skal handle. Det er optil dig, om du vil tage ansvar eller om du vil være ’offer’ – og det er jo selvfølgelig sagt på den mest kærlige og omsorgsfulde måde muligt. Som det gamle ordsprog siger: ”Hvis man ikke vil høre, så må man føle.” Så Univers – hvad skal vi have til dessert??


Og hvis du nu gerne vil vide mere om dig selv og de energier som du helt personligt har med dig – så får du det store overblik med ”Den Lille Tolkning” til 650 kr. Den kan du læse mere om på min FB side eller på min hjemmeside. Jeg sælger også månedstolkninger, der er målrettet din grundenergi, i min gratis gruppe – så kom og vær med i FB gruppen Numerologi, selvudvikling og selvindsigt eller skriv til mig her på siden.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle