• Christina E. E. Rasmussen

Status på April og energierne for Maj.


Så er april ved at være slut, og hold da op, sikke en gamechanger. Best som jeg troede at nu havde jeg fået styr på en masse i marts – så kom april og puff, var det hele vendt på hovedet. For nu skulle der kigges ind af, der skulle heales på fortiden, og fundamentet skulle gåes efter.


Hvis vi kigger på numerologien bag april – så har vi med 5, 4 og 9 at gøre.

❤ 5 fordi årets energi er 5 (2+0+2+1=5).

❤ 4 fordi at april er den 4. måned i året – som altid.

❤ 9 fordi 4+5 giver 9.


Kombinationen har ikke et særligt tema – så vi kigger på energierne i hvert tal. 4 tallet komme altid med en vis portion forandring. Det er en energi der ønsker at du tager dit liv op til overvejelse. Hvorfor gør du, som du gør? Er der noget der kan gøres bedre? Er der noget du ikke længere har brug for? Lidt ligesom en energimæssig forårsrengøring. Hvad vil du have med videre? Og hvad skal du ikke bruge mere?

9 tallet står for handlekraft, autenticitet og indre visdom. Der er et tema om at se sig selv i øjnene og tage sig selv alvorligt. Det at tro på den visdom, der kommer inde fra. 5 tallet, giver hele året et overordnede spørgsmål: ”Hvad er det du vil her i verden?” Hvordan vil du leve dit liv?


Selv om vi kan se hvilke energier, der er i spil, så kan vi ikke på forhånd se, hvordan energierne udspiller sig – for vi har jo vores frie vilje til at reagere, som vi vil på de energier, der viser sig i vores liv. For mig kom 9 tallet i spil som autenticitet (hvilket sjovt nok kom bag på mig – jeg havde nok forventet handling). Fint nok at jeg har en masse teori, som jeg har lært og studeret. Men hvad ville jeg med det? Hvor er Christina henne i alt det hele? Hvordan vil jeg arbejde med det? Hvad er det egentlig jeg står for med min numerologi? 4 tallets fantastiske evne til at smide det hele op i luften, har bestemt heller ikke skuffet mig i april. Heldigvis er jeg kommet klogere ud på den anden side, men det kan være hårdt at blive klogere. Tit bruger numerologien billedet af fødsel eller genfødsel, når vi forklarer 4’er energien - for som ved en fødsel, er situationen ikke altid skide sjovt at gennemgå, men resultatet er (tit) det hele værd, når først man er igennem ❤


Om lidt går vi ind i maj, du vil måske mærke at energien skifter - her et par dage før den 1. Vi går nemlig fra den lidt tunge 4-9 energi - til en meget lettere, sjov og mere frem af rettet energi. Nu mærker vi nemlig for alvor 5 tallet, som vi både har i årsenergien og i månedsenergien i Maj. Som et pust af frisk luft kommer, der vind i sejlene. Måske får du lyst til at komme op af sofaen og ud på eventyr i den store vide verden. De to 5 taller giver tilsammen et 10/1 – som handler om selvet og skaberkraften. Fælles for energierne er at de er frygtløse – de tør tage springet. De bekymrer sig ikke om detaljerne eller om deres drømme kan lykkes – de springer bare ud i det, med en indre tro på at universet nok skal gribe dem. Det kan jo ikke gå værre end galt. Energierne er maskuline, udadvendte og har lige rigelig tro på sig selv. Det er som om de hvisker: ”Kom nu – du kan godt. Livet skal leves, mens vi kan.” Slut med at side inde i den trygge stue – nu kalder foråret. Så kom ud og nyd nuet. Mærk glæden i de små ting – og mærk hvordan troen på din egen skaberkraft vokser, som solen tager til? Husk at du er stærk på din egen måde. Hvis du vil bruge energierne målrettet i maj, så hold fokus på din drøm. Når vi har med 5 og 1 at gøre – så skal der disciplin til. De kan meget hurtigt løbe af med dig. Så sæt dit mål og hold fokus.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle