• Christina E. E. Rasmussen

Status på Marts og energierne for April


Så er marts ved at være slut, og hold da op, hvor det var et skub i energien. Kunne du mærke det? Det var som om at der kom lidt hul igennem? Eller at hesten blev lukket ud på løbebanen. Personligt føler jeg at marts har været 6 måneder lang – på den fede måde. 🥰 For jeg har fået så mange henvendelser fra folk der interesserer sig for det jeg laver, så mange spørgsmål, der her gjort mig endnu skrappere på det, jeg gerne vil og så mange muligheder for at udvikle mig – både personligt og fagligt🥰.

Hvis vi kigger på numerologien bag marts – så har vi med 5, 3 og 8 at gøre.

❤ 5 fordi årets energi er 5 (2+0+2+1=5).

❤ 3 fordi at marts er den 3. måned i året – som altid.

❤ 8 fordi 3+5 giver 8.

Vi kalder 5-3-8 kombination for ’Det store penge tal'💲, og det er en meget maskulin, handlestærk og materialistisk energi. Som jeg sagde i sidste måneds skriv, så kunne der være penge på vej til dig. Det oplevede jeg desværre ikke så meget til (tak SKAT). Men jeg har så mærket energierne ud fra nogle af deres andre kendetegn – nemlig kommunikation (5) ambition (3) og manifestation (8). Jeg er blevet stillet over for en masse valg og muligheder, som jeg så har skulle vælge til og fra på. Jeg har skulle tage ansvar for mine beslutninger. Jeg har skulle sætte handling bag mine drømme – ikke noget med at stå og gemme sig i hjørnet. Universet vil gerne arbejde sammen med os, men vi kommer ikke sovende til resultatet. Vi er nødt til at handle på vore drømme, de kommer ikke af sig selv. Hvilket er grunden til at jeg synes at de numerologiske verdens-energier er så interessante – for det er bestemt lettere at svømme med strømmen end imod den.

Om lidt går vi ind i april🌞, du vil lige så stille kunne mærke at energien skifter - her et par dage før den 1. 5’er energien vil stadig være der, men nu vil den være sammen med 4 (april) og 9 (4+5=9). Interessant for april måned er, at vi alle dagene vil have den sammen tema, både for det jordiske og det spirituelle. Det betyder kort sagt at energierne er forstærket og sløret imellem verdnerne er tyndt. Det giver plads til spirituel indsigt og manifestation. Vær parat til at opleve ’Aha ’-oplevelser, Devine inspiration, impulsiv kreativitet mm. Hvis du er nysgerrig på dine tanker og følger dine ideer, ved at gøre noget andet end det du plejer, så vil der være mulighed for at skabe nye resultater, der kan give dig det overblik eller den visdom, som du skal bruge, for at komme videre med dine drømme. April måned byder på en fin balance i den feminine og maskuline energi – vi vil altså blive hjulpet til at mærke ind i os selv og derefter at handle på det. Jeg håber at du får en fantastisk april🌞.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle