top of page
pexels-karolina-grabowska-4996915.jpg

Verdensenergierne

Hvordan påvirker verdens energierne dig?

Her kigger vi på energierne, der omgiver dig. Hvordan bliver du påvirket af energierne? Hvordan kan du flyde med energierne, i stedet for at svømme mod strømmen? Hvornår er det tid til at kigge ind af? Hvornår er det tid til at starte noget nyt?

5.png

Alt i verdenen har en energi

Flyder du med verdenen eller kæmper du imod den?

Med numerologien kan vi læse energien i verdenen omkring os, og analysere hvordan den ydre energi vil påvirke vores indre energi. Vi kan læse årets energi, månedens energi, ja selv dagens energi og få et hint om, hvad der vil være i spil den dag. Men hvis det skal være rigtigt brugbart - så skal vi læse de ydre eneriger i forhold til de indre.

På samme måde kan vi læse den energi vi omgiver os med for eksemplet i det hus vi bor i, eller den by vi bor i, ja selv det land vi bor i. Alt sammen påvirker dig i mere eller mindre grad.

Hvad kan jeg hjælpe dig med..

Husnummer vejledning

pexels-lina-kivaka-2773605_edited_edited

150 kr.

Skal du flytte? Eller bor du i et hus hvor du ikke føler dig helt tilpas? Så skriv til mig for at få vejledning i hvilket nummer der passer godt til dig eller hvad du kan gøre for at ændre energien i din bolig.

For at kunne gøre et godt stykke arbejde - skal jeg bruge hele din fødselsdato same hele fødselsdatoen for dem du bor sammen med.

Din Personlige Numerologiske Årstalrække

pexels-karolina-grabowska-4996915.jpg

950 kr.

Her gennemgår vi dine årstalrække for de næste 12 måneder, ud fra det navn du har nu. Vi kigger på energierne måned for måned, og ser hvordan de kan have indvirkning specifikt for dig.

Denne session er for dig der ønsker at bevæge dig med verdensenergierne, så du ved hvornår det er en god ide at arbejde på noget nyt og hvornår det er tid til at rydde op i noget gammelt.

Årstalrækker session foregår via Skype, og du modtager en video af sessionen, som du kan lytte til igen efterfølgende, samt et skriv med de mest vigtige stikord.

bottom of page