top of page
pexels-karolina-grabowska-4996903_edited

Den Numerologiske Essens

Personlig udvikling

Her arbejder vi ud fra informationen i din fødselsdato, det vil sige de energier du har i din essens, for at hjælpe dig hjem i dig selv.

5.png

Numerologi er mere end bare dine navne

"Numerologi - det er det der hvor man skifter navn, ik?"

Første gang jeg stiftede bekendtskab med numerologien - fejede jeg det væk - for jeg skulle ikke skifte navn. Jeg var stolt og glad for mit navn - men der var alligevel noget ved numerologien, der træk i mig.

Da jeg dykkede lidt dybere ned i numerologien, fandt jeg ud af at numerologien er SÅ meget mere end bare tolkningen af ens navne. Ligesom med Astrologi, kan tallene i din fødselsdato fortælle utroligt meget om hvem du er som person, hvordan oplever dig selv og hvilke udfordringer du møder i livet.

Jeg selv, er for eksempel 1'er. Jeg har altid følt at jeg slås mod verdenen. I mit liv har jeg prøvet at presse min vilje igennem, hvilket har gjort at jeg gentagende gange er gået ned med stress, og lige præcis stress er noget vi ser ved mange 1'ere, for 1'eren har en livslektion, der handler om balancen mellem ”at yde” og ” at nyde”. 1'eren skal lære at slippe kontrollen og perfektionismen og flyde med universet, så de kan manifestere deres drømme.


Det er lettere sagt end gjort - derfor tilbyder jeg hjælp til at du kan forstå din numerologiske essens - så du kan komme helt hjem i dig selv.

Hvad kan jeg hjælpe dig med..

Kursus om Grundenergierne

Kom hjem i dig selv.png

350 kr.

Over 2,5 times materiale

Kurset foregår på Facebook. Efter betaling bliver du lukket ind i en gruppe, hvor alt materialet ligger klar til brug.

Der er 3 moduler:

  1. Hvordan regner du din numerologiske essens?

  2. Grundenergierne 1-9.

  3. Hvad skal jeg bruge det til?

Jeg svarer løbende på spørgsmål i gruppen.

Vi starter helt fra bunden - så det er et rigtig godt sted at starte, hvis du er nysgerrig på numerologi, men gerne vil lære om det i dit egent tempo.

Tolkning af din Essens

pexels-karolina-grabowska-4996903_edited

450 kr.

Skriv på 4-5 sider

500 kr. per hele time

Her beskriver jeg de energier, der optræder i din fødselsdato, og fortæller hvilke karakteretræk de bringer med sig. Jeg kommer ind på hvilke livslektioner, du skal lære af i dette liv, og hvilke livsformål, du inspirerer dine medmennesker med. Jeg fortæller om din grunderenergi i over- og underbalance, og giver gode råd til hvordan du bedst holder balancen.


Til en Tolkning af din Essens skal jeg bruge:

  • ​ Din fødselsdato (dag, mdr., år).

Coaching ud fra din numerologiske essens

pexels-alina-vilchenko-3611407_edited.jpg

300 kr. per ½ time

Denne session er til dig, der har fået en Tolkning af din Essens.

Her dykker vi dybere ned i din essens og de tilhørende livslektioner. Jeg hjælper dig i denne 1:1 session, med at genkende når dine livslektioner er i spil.

Vi arbejder med dine energiers skyggesider, for at hjælpe dig, til at acceptere at de også er en del af dig.

Sessionen foregår så vidt muligt på Skype.

Essensen: Services

Tallene i Essensen

Her kan du læse kort om hvert enkelt tal

Du regner din grundenergi ved at se på hvilen dag i måneden du er født. Dagens tal skal reduseres til et 1-chifret tal. For eksempel bliver 13 til 4 - fordi 1+3 giver 4.

1'eren

1’eren er født enten den 1, 10, 19 eller 28.

1 tallet er en maskulin energi. De elsker at vinde, hvilket også betyder at de, i balance, er positive, stærke, selvstændige og individualistiske. Du kan altid få en 1’er med på en leg, hvor de kan vinde. De har en enorm frihedstrang – og der er ikke nogen der skal fortælle dem hvor skabet skal stå. De er kreative og originale, og har meget drive, er perfektionistiske og et højt ambitions niveau. De er fødte ledere og leder ved at organisere. De har ikke nogen mod at andre står i rampelyset, men de ønsker real indflydelse på deres liv. De har et team om nederlag – det er det værste de ved.

2'eren

2’eren er født enten den 2, 11, 20 eller 29.

2 tallet er et feminint tal. Vi kalder det ”det glade tal” for der er en næsten barnlig glæde i 2 tallet. Det er et meget blidt tal, der handler om følelser og sensitivitet. 2’erne kan meget let føle andre, men kan have svært ved at mærke sig selv, af den simple årsag at det er svært for dem at mærke hvor de selv slutter og andre begynder. De er nysgerrige, flyvske, kreative og kunstneriske. De er typisk meget energi sensitive og deres system kan have svært ved at fordøje indtryk, madvare, kemikalier fra fx sminke mm.

3'eren

3’eren er født enten den 3, 12, 21 eller 30.

3 tallet er det mest maskuline tal. De er meget stærke, har et solidt selvværd, er ambitiøse og meget perfektionistiske. De er ansvarsbevidste, hierarkiske og fødte ledere, modsat 1’eren leder de ved at uddelegere opgaverne, som en formand ville gøre det. De har et perfekt pokeransigt, som gør at de tit virker lidt kolde uden på, men det er for at beskytte deres bløde indre. De er selvstændige, stædige og meget logiske. De er ikke så gode til nederlag, og hvis de kalkulere at risikoen for at tabe er størst, vil de typisk ikke deltage. De elsker luksus og vil hellere have kvalitet end kvantitet.

4'eren

4’eren er født enten den 4, 13, 22 eller 31.

4 tallet er et feminint tal. Men selv om de er blide og følsomme, så har de en særlig overlevelsesevne. De har typisk mange tanker og ideer, og er meget innovative og nysgerrige – sådan lidt ”Ole-opfinder”. De føler sig typisk anderledes end andre, og har måske haft lidt selvtillids udfordringer. De er gamle sjæle, der arbejder på deres karma i dette liv, derfor oplever de også tit noget modstand i livet. De reagerer typisk rigtig godt på healing, da 4 tallet har med healing at gøre.

5'eren

5’eren er født enten den 5, 14 eller 23.

5 tallet er maskulint, men med en del feminine energi også. 5 tallet står for kommunikation, og 5’eren er typisk også rigtig aktiv på taleområdet. For dem handler livet primært om at leve i nuet. De er altid i bevægelse og på vej videre. De elsker nyt og er meget sociale. De er easy-going og risikovillige. Oplever de krise, så er de typisk hurtigt videre – der er ingen grund til at dvæle i fortiden. Det kan gøre at de til tider bliver rastløse.

6'eren

6’eren er født enten den 6, 15 eller 24.

6 tallet er det stærkeste feminine tal og vibrere med Venus. 6’erne har derfor en fantastisk udstråling, som andre tit er draget til. De er familiemennesker, kærlige og følsomme, men på en mere voksen og moderlig/faderlig måde. De er meget æstetiske og har typisk stor glæde ved smukke omgivelser. De er fantastiske omsorgsgivere og fredsmæglere. De har typisk et tema omkring grænser.

7'eren

7’eren er født enten den 7, 16 eller 25.

7 tallet er det mest feminine tal. De har en helt særlig følsomhed, og mærker typisk energier i en eller anden form. Vi siger at de har et telefon nummer til himlen, for det er som om at universet taler til dem (eller gennem dem). De er typisk kreative på en eller anden måde, og ønsker tit at stykke deres egen virkelighed sammen, fra det de lærer ude i verdenen. De elsker at lære nyt.

8'eren

8’eren er født enten den 8, 17 eller 26.

8 tallet er et maskulin tal. De har en utrolig råstyrke og en fantastisk overlevelsesevne. Det har de fået fordi de er skæbnebørn, forstået på den måde, at de terper til livets eksamen, de har karma fra tidligere liv, der skal balanceres i dette liv. De kan føle sig forkerte eller anderledes, og afskåret for andre. De har et skjold, som de sætter op for at beskytte sig selv. For de ved godt hvor hårdt livet kan være. De har typisk en høj etik og morale, og bagved skjoldet banker et varmt hjerte, der ønsker at hjælpe folk på deres vej.

9'eren

9’eren er født enten den 9, 18 eller 27.

9 tallet er et maskulin tal. De er også gamle sjæle, der er kommet til jorden for at vise os andre, hvordan man står autentisk i sit eget lys. De har leder evner, men leder ved at vise vejen selv. Det er en ”fighter” energi, der kommer med stor styrke, vilje og mod til at kæmpe for det, man synes er rigtigt. De har meget indre visdom med sig. De er sensitive, men hvis de ikke er ærlige overfor sig selv kan denne sensitivitet vise sig som temperament.

Essensen: Liste
bottom of page