top of page
pexels-og-mpango-4090599_edited.jpg

Navnetolkninger

Hvordan påvirker dit navn dig?

Her arbejder vi med energierne i dit navn. Hvad betyder de for dig? Er der blokeringer i dit system? Hvordan kan du selv arbejde med dine blokeringer? Vil et navneskifte hjælpe dig?

5.png

Numerologiens
stærkeste redskab

Hvis du for alvor er klar til at skifte din sti - så er det her for dig.

Navneskiftet er ikke for alle, men alle har gavn af at få tolket sine navne. I en navnetolkning formidler jeg energierne til dig. så du ved hvilke energier, du har med dig. Når du ved hvilke energier du har med dig, kan du arbejde med dem, i stedet for at de arbejder imod dig. Du behøver derved ikke at tro på numerologi eller at "gøre noget" for at energierne bliver aktiveret. De er med dig fra fødslen af, og har hele dit liv tiltrukket oplevelser, som har givet dig livslæring. Derfor kan det også være en fordel at få tolket energierne i dit felt, så du ved hvor dine udfordringer kan være, hvad du skal være særlig opmærksom på, og hvordan du kan takle de udfordringer som kommer igen og igen i ny indpakning.

Ønsker du selv at læse om dine navne energier kan du læse mere ved min samarbejdstpartner Instituttet for Numerologi,

Hvad kan jeg hjælpe dig med..

Del 1:
Den Lille Tolkning - hvilke energier har du med dig

pexels-andrey-niqi-254183_edited.jpg

650 kr.

Den Lille Tolkning laves som en lydfil. Her fortæller jeg dig om tallene i din essens, som kommer af din fødselsdato.

Herefter fortæller jeg om de energier, der er i dit nuværende navn og evt. tidligere navne, med vægt på det der fylder mest. Energierne i dit navn, udgør din energikrop og fortæller om, hvordan du er rustet til at møde verden. De fleste har fra fødslen en energikrop, der har områder, som er i ubalance (det er helt normalt). Ved at blive opmærksom på disse ubalancer, har du mulighed for at  sætte fokuseret ind, for at styrke din energi.

Til Den Lille Tolkning skal jeg derfor bruge:

  • Din fødselsdato (dag, mdr., år).

  • Dit fulde navn.

  • Evt. tidligere navne samt hvad år du ca. skiftede navn.

 

Den Lille Tolkning har som sådan ikke noget med et navneskifte at gøre, det er mere en hjælp til at forstå dig selv bedre at kende.

 

Del 2:
Den Numerologiske
Personlige Navneskifte Session

pexels-og-mpango-4090599_edited.jpg

3500 kr.

Session - 60 min

Når du for alvor ønsker at ændre dit liv, kan det være en hjælp at ændre den sti du går på - det gør du med et Navneskifte.

Her gennemgår vi kort din essens og energierne i dine nuværende navne, hvorefter vi finder den bedste løsning til dig, som passer til din situation, ønsker og behov.

 

Jeg kan ikke love dit at livet bliver en dans på roser, du har stadig nogle ting, der skal læres i livets skole, men vi fjerne de værste sten på din vej og klæder dig på til at møde dine livslektioner med en højere energi.

 

I denne session skal jeg derfor bruge:

  • Din fødselsdato (dag, mdr., år).

  • Dit fulde navn.

  • Evt. tidligere navne samt hvad år du ca. skiftede navn.

 

En Navneskifte session foregår over Skype, og du modtager en video af sessionen, som du kan se igen efterfølgende, samt numeroskop, forklaring og årstalsrækker.

 

Jeg anbefaler at man har fået Den Lille Tolkning inden en naveskifte session, da det er de gamle temaer, der viser sig under udrensningen.

Del 3:
Den Opfølgende Samtale

- med fokus på dine tal

pexels-siegfried-poepperl-14780780.jpg

500 kr.

Session - 60 min

Efter et Navneskifte kan der ske mange ændringer i ens liv. Nogle har brug for meget støtte - andre har kun brug for lidt. Nogle har brug for støtte tideligt i processen under udrensningen, andre har brug for støtte senere i processen omkring det karmiske slip. 

Derfor er denne del sat for sig selv, så du selv kan bestemme, hvor når du har brug for støtten. Du kan altid booke en samtale med mig. Samtalen kan indeholde alt fra healing/clearinger til coaching, men bunder typisk i numerologien.

I denne session skal jeg derfor bruge:

  • Din fødselsdato (dag, mdr., år).

  • Dit fulde navn.

  • Evt. tidligere navne samt hvad år du ca. skiftede navn.

 

Samtalen foregår over Skype, og du modtager en video af sessionen, som du kan se igen efterfølgende.

Samtalen vare 1 time. Ønskes der mere tid, skal det aftales på forhånd.

Lydfil - min. 30 min

bottom of page