pexels-og-mpango-4090599_edited.jpg

Navnetolkninger

Hvordan påvirker dit navn dig?

Her arbejder vi med energierne i dit navn. Hvad betyder de for dig? Er der blokeringer i dit system? Hvordan kan du selv arbejde med dine blokeringer? Vil et navneskifte hjælpe dig?

5.png

Numerologiens
stærkeste redskab

Hvis du for alvor er klar til at skifte din sti - så er det her for dig.

...

Hvad kan jeg hjælpe dig med..

Den Lille Tolkning

pexels-andrey-niqi-254183_edited.jpg

650 kr.

I Den Lille Tolkning fortæller jeg kort om din grundenergi, der kommer af din fødselsdato. Herefter fortæller jeg om de energier, der er i dit nuværende navn. Energierne i dit navn, udgør din energikrop og fortæller om, hvordan du er rustet til at møde verden. De fleste har fra fødslen en energikrop, der har områder, som er i ubalance (det er helt normalt). Ved at blive opmærksom på disse ubalancer, har du mulighed for at  sætte fokuseret ind, for at styrke din energi.

Til Den Lille Tolkning skal jeg derfor bruge:

  • Din fødselsdato (dag, mdr., år).

  • Dit fulde navn.

  • Evt. tidligere navne samt hvad år du ca. skiftede navn.


Den Lille Tolkning har som sådan ikke noget med et navneskifte at gøre, det er mere en hjælp til at forstå dig selv bedre at kende.

Du for informationen på skrift og har mulighed for at få en opfølgende samtale per telefon, Zoom eller Google Meet.

Den Numerologiske Personlige Navneskifte Session

pexels-og-mpango-4090599_edited.jpg

3500 kr.

Når du for alvor ønsker at ændre dit liv, kan det være en hjælp at ændre den sti du går på - det gør du med et Navneskifte.

Her gennemgår vi kort din essens og energierne i dine nuværende navne, hvorefter vi via Match metoden finder den bedste løsning til dig, som passer til dine ønsker og behov.


Jeg kan ikke love dit at livet bliver en dans på roser, du har stadig nogle ting der skal læres i livets skole, men vi fjerne de værste sten på din vej og klæder dig på til at møde dine livslektioner med en højere energi.


I denne session skal jeg derfor bruge:

  • Din fødselsdato (dag, mdr., år).

  • Dit fulde navn.

  • Evt. tidligere navne samt hvad år du ca. skiftede navn.


En Navneskifte session foregår over  Zoom eller Google Meet, og du modtager en lydfile af sessionen, som du kan lytte til igen efterfølgende, samt et skriv med de mest vigtige stikord.