top of page
  • Forfatters billedeChristina E. E. Rasmussen

Afslutningen på 2022


Så går 2022 på held og de store tandhjul drejer endnu en gang. Inden klokken slår 12 nytårsaften, kan det være en ide at bruge 5 min på at tænke tilbage på 2022, og hvad du har fået ud af dette meget mærkelige år.


Vi er i en meget speciel periode i de her år, som startede i 2017 og slutter i 2025. En form for limbo imellem den gamle tid og den nye tid – 3D og 5D – Fiskens tidsalder og Vandbærens tidsalder – 1 tallet (+1900) og 2 tallet (2000+). Meget må falde bort, for at give plads til det nye. Både uden på og inden i. Det kan være hårdt og ubehageligt at gå igennem, men det er nødvendigt for at nå der hen vi drømmer om. Som Churchill sagde: ”Hvis du befinder dig i helvede – så bliv ved med at gå.”


2022 var et år med fokus på hjerteenergi. Både 6 tallet (som 2+0+2+2 giver) og 2 tallet, er begge energier, der er forbundet med hjertechakraet. Men for mange har det været ”Though love” de har mødt her i 2022 – for Universet er blevet lidt ”utålmodig” i dens energi – og man kan næsten snakke om instant karma. Derfor har man meget hurtigt kunne se/mærke konsekvenserne af sine valg i år. Jeg ser et billede af at vi hver især har holdt vores hjerter i vores hænder, mens vi ser det udfolde sig i denne nye energi.


Et af de helt store temaer i 2022 har da også været Familiekarma. 6 tallet står for familien eller det nære samfund, og 22/4 handler om at skabe sin egen fremtid ved selv at trække i arbejdstøjet. Vi kan ikke forvente at de andre gør vores arbejde – eller at de andre healer vores hjerter. Den opgave tilhører kun dig selv. Derved er vi blevet hjulet til at få gammel karma frem i lyset ud fra vores eget perspektiv, så vi kan arbejde med den. Igen lyder det helt sikkert mere hyggeligt end det egentligt har været. Dog har der været en meget gunstig energi af at tage skeen i egen hånd og opnå healing, forløsning og succes ved selv at trække læsset. Med 22/4 er der fokus på vores egen rolle i dette ”skuespil” – hvor er du passiv, hvor overreagere du og hvor vil du ikke se dit eget arrangement? Men det kan være hårdt med så meget fokus på ens egne fejl og mangler, derfor har det også været et meget hårdt år for mange, og selv om næste års energi er meget mere blid og rolig, så er vi stadig i denne limbo energi nogle år endnu, som vi lige skal lære at manøvrere i.


6er årene er altid mere power fulde, da der automatisk kommer rigtig mange kraftfulde energidage, på grund af sammenspillet imellem 3-6-9, som alle er kraftfulde energier. Dog er det som om energierne er blevet endnu mere kraftfulde i den her ”frit fald” energi, som denne særlige periode giver os. I et øjeblik føles det som om vi ikke har nogle ben på jorden, fordi vi springer fra et niveau til et andet.


Samtidig er den fælles bevidsthed og dermed energien i 6er årene, særlig påvirket, da en stor gruppe mennesker afslutter sin 8-årige periode, og dermed har mulighed for at balancere karma og lave store bevidstheds spring. Dette kan mærkes i den kollektive bevidsthed. Verden ændrer sig hele tiden – men der er mulighed for stor kollektiv vækst i et 6er år.


Den kollektive bevidsthed får lige et år inden næst hold går ind i den 8-årige periode. Et år til at integrere og puste ud <3 Vi, som mennesker er vant til denne cyklus, da den gentager sig igen og igen.


Nu vil jeg gerne høre fra dig. Hvordan har din 2022 været? Hvad har du lært i år?

Hold øje med min side for at få mine ord på energierne for 2023 <3


Hvis du vil vide mere om numerologi, er du meget velkommen i min gruppe Numerologi, selvudvikling og selvindsigt på facebook, hvor vi går dybere i numerologien <34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page